• Visual 1
  • Visual 2
  • Visual 3

Ik ga op vakantie en neem mee...

Bloemen en plantenVerse bloemen en planten

Elke vrijdag vers van de veiling, bloemen en planten in een steeds wisselend assortiment. Het is dan ook elke week weer een verrassing wat er op de container staat. Daarnaast verzorgen wij graag uw bloemstuk of die ene speciale plant, ook een bloemenabonnement behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard bezorgen wij over het hele eiland.

Vraag naar de mogelijkheden


 

BoekenUitgebreid assortiment boeken

In onze winkel vindt u de nieuwste romans, thrillers,poëzie en een uitgebreid assortiment kinderboeken. De top 10 hebben we altijd in huis, en is uw boek er niet bij dan bestellen we het graag voor u.

Vul bij "uw vraag" de titel en de naam van de schrijver in en wij hebben uw boek binnen 48 uur in huis zonder extra kosten.

Bekijk de top 60 boeken


 

MagazinesTijdschriften uit ruim 600 titels

In onze winkel vindt u het grootste assortiment tijdschriften van Vlieland. Ons assortiment bestaat uit ruim 600 titels in alle genres van Donald Duck tot de Quest.  Er zit vast wel een titel voor u bij.

 


 

 

 

AnsichtkaartenAnsichtkaarten voor elke gelegenheid

Het leukste en meest uitgebreide assortiment vindt u bij ons. Wij beogen met ons assortiment net even anders te zijn dan de gebruikelijke standaardkaarten.

U vindt bij ons o.a de unieke lijn "Plint"poëziekaarten en de Kunstkaarten van "Challa", bijzondere Vlieland foto's met zeegedichten, inmiddels uitgegroeid tot een waar verzamelobject. Daarnaast voeren wij een uitgebreid assortiment van "Artige", bijzondere kaarten voor elke gelegenheid.

Bekijk onze uitgebreide collectie eens in de winkel.


 

Plint cadeauExclusieve cadeauartikelen

Uniek is onze uitgebreide lijn kunst en poëzie van "Plint", welke wij exclusief op Vlieland voeren. Niet voor niets staan we op nummer 2 van de best presterende verkooppunten van de 500 verkooppunten in Nederland  met ons ruime assortiment van raamposter, gedichtenbundel tot snikgedicht. Gewoon een leuk cadeau voor jezelf of om weg te geven.

Daarnaast hebben we uiteraard meer leuke cadeauartikelen in onze winkel, zo zijn we dealer voor Bear Design tassen en kleine lederwaren en OOZOO horloges, tevens voeren we een assortiment zilveren en edelstaal sieraden van Juweliershuis Kasius.

 

 

In onze winkel

  • Boeken
  • Tijdschriften
  • Ansichtkaarten
  • Cadeauartikelen
  • Computerservice
  • Bloemen en planten

Lees meer

Heeft u vragen?